Features5 cupluri de actori cu cea mai bună chimie

5 cupluri de actori cu cea mai bună chimie

Atracția pe marele ecran este alchimie sau doar actorie de calitate?

Gândurile și dorințele personajelor sunt înțelese și transpuse de unii actori atât de veridic, cu pasiune, stârnind sentimente similare celor care îi urmăresc. Apreciați cel mai recent pentru cum se completează sunt Scarlett Johansson și Channing Tatum, care joacă în comedia romantică ”Fly Me to The Moon”, ce va fi lansată în cinematografele românești în 12 iulie.

Like5 a ales – în avanpremieră – cinci cupluri de actori care, în filme cel puțin, au demonstrat o chimie aproape palpabilă.

ROBERT REDFORD & JANE FONDA

Prima întâlnire în film a lui Robert Redford cu Jane Fonda a fost în ”The Chase” (1966). I-au urmat “Barefoot in the Park” (1967), “The Electric Horseman” (1979) și “Our Souls at Night” (2017).
Actorul s-a abținut de la comentarii legat de relația pe care o au, însă ea, recent, a spus că a fost mereu îndrăgostită de el.

barefoot in the park
Barefoot in the Park

STEVE MCQUEEN & FAYE DUNAWAY

Tensiunea dintre Steve Mcqueen și Faye Dunaway atinge cote maxime în ”The Thomas Crown Affair” (1968), în care el este un director de bancă dezinvolt și aventurier care crede că a dat lovitura perfectă de milioane de dolari, dar are de-a face cu o inspectoare sexy care ar face orice pentru a-l prinde.

the thomas crown affair
The Thomas Crown Affair

ROBERT DE NIRO & MERYL STREEP

Robert De Niro și Meryl Streep sunt de neuitat în ”The Deer Hunter” (1978) și ”Falling in Love” (1984). Cei doi actori, care împreună au cinci trofee Oscar, au mai jucat împreună în ”Marvin’s Room” (1996).

Falling in Love
Falling in Love

AL PACINO & MICHELLE PFEIFFER

După emblematicul și controversatul ”Scarface” (1983), Al Pacino a făcut din nou echipă cu Michelle Pfeiffer în ”Frankie and Johnnie” (1991). Măiestria actoricească fac din comedia romantică una dintre cele mai reușite ale anilor 1990.

Frankie and Johnnie
Frankie and Johnnie

TOM HANKS & MEG RYAN

Cuplul Tom Hanks – Meg Ryan a făcut istorie cel puțin cât privește comediile romantice. ”Sleepless in Seattle” (1993) și ”You’ve Got Mail” (1998) sunt două dintre cele mai titrate ș în care este dovedit cât de bine se potrivesc cei doi. Ei au mai jucat împreună în ”Joe Versus the Volcano” (1990) și ”Ithaca” (2015).

sleepless in seattle
Sleepless in Seattle

Articole similare