Going out5 concerte din agenda Club Control 

5 concerte din agenda Club Control 

Este o perioadă aglomerată de concerte și petreceri pe care nu vrei să le ratezi.

Cu atât mai mult cu cât sunt evenimente unice și ar fi păcat să nu profiți! Club Control îți propune o varietate care merită toată atenția, de la concerte matinale la artiști în premieră în România.

SHAME 

Trupa britanică post-punk shame vine pentru prima oară în România în cadrul turneului de promovare “Food for Worms”. După un debut incendiar în 2018, cu un album care le-a prilejuit peste 350 de concerte în Europa, britanicii și-au găsit inspirația în reacțiile publicului. Energia live din cadrul festivalurilor la care au participat a generat noul album, ca un fulger într-o sticlă. Și-au pus în aplicare viziunea cu ajutorul renumitului producător Flood (care are în portofoliu nume ca Nick Cave, U2, Foals). Se detașează de versuri și se concentrează pe linia melodică, pianul dezordonat și reflecții asupra prieteniei. De neratat pe 18 noiembrie, de la ora 20:00. 

EMAA 

O artistă care reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările cu Deliric & Silent Strike au adus-o în atenția fanilor hip-hop, în vreme ce piesele cu The Motans și Carla’s Dream au poziționat-o în topurile radio-urilor. A compus muzica pentru serialele originale HBO Max: “Spy/Master” și “Hackerville”. EMAA pregătește un nou album ce urmează a fi lansat anul viitor și vine în Club Control cu un preview “sub nuanțe fine de improvizație, neșlefuite, cu drag pentru moment, cu emoții și poftă de manifestare”, declară artista. “Revedere44”, pe 23 noiembrie, de la ora 20:00. 

ROBIN & THE BACKSTABBERS

Club Control se deschide dis de dimineață pe 30 noiembrie, de la ora 08:00. Asta pentru că de la 09:00 fix, Robin & The Backstabbers sărbătoresc 4 ani de la lansarea albumului Vladivostok. Trupa este renumită deja pentru concertele matinale, drept urmare știți la ce să vă așteptați.

THE VEILS / SOLO SHOW

Britanicul Finn Andrews, stabilit în Noua Zeelandă, are un vibe cu totul special: un mix de gotic și pop, cu un stil ce a fost comparat deseori cu cel al David Bowie sau Nick Cave. The Veils, al cărui solist este, are peste 20 de ani de existență și 6 albume de studio și este considerată una dintre cele mai bune trupe live din lume. Paolo Sorrentino, David Lynch sau Tim Burton au inclus muzica The Veils în filmele lor. Presa de specialitate îl consideră pe Andrews “unul dintre cei mai buni compozitori ai generației sale”. Aveți șansa să îl vedeți live, într-un solo performance, pe 5 decembrie, de la ora 20:00. 

TOULOUSE LAUTREC

Trupa se declară o amintire a Micului Paris în anii 2000, o fotografie alb-negru a unui cadru de film “back to the future”. Cu o muzică indie-rock, post-mainstream și post-underground, Toulouse Lautrec a lansat la începutul anului un nou album. Pe 6 decembrie, te așteaptă în Club Control, de la ora 20:00. 

Articole similare