Features5 actori de văzut la Comic Con România 2024

5 actori de văzut la Comic Con România 2024

East European Comic Con are loc anul acesta în perioada 19 – 21 aprilie, la complexul Romexpo din București.

O nouă ediție Comic Con aduce actori îndrăgiți și diverse activități pentru pasionați de filme, seriale, jocuri video, cosplay, benzi desenate și nu numai. Biletele sunt disponibile pe comic-con.ro.

De-a lungul celor 11 ani, la East European Comic Con au participat numeroși actori celebri, între care Jason Momoa (”Game of Thrones”, ”Aquaman”), Alfred Enoch (”How to Get Away with Murder”, ”Harry Potter”), Mark Shepard și Jim Beaver (”Supernatural”), Clive Standen (”Vikings”) și Sylvester McCoy (”Dr.Who”, ”The Hobbit”). Like5 a ales din lineup-ul de anul acesta cinci nume.

JACK GLEESON

Actorul irlandez Jack Gleeson, care și-a amânat în 2023 venirea la București, va fi prezent acum în convenție. Interpretul personajului Joffrey Baratheon, cel mai temut și instabil antagonist din ”Game of Thrones”, apare la Comic Con în 21 aprilie pentru a face fotografii individuale, pentru a oferi autografe personalizate și pentru a sta de vorbă cu fanii în sesiuni de Q&A.

Jack Gleeson

Gleeson a mai jucat în producții precum ”Reign of Fire”, ”Batman Begins”, primul film din trilogia regizată de Christopher Nolan, cu Christian Bale protagonist, ”Shrooms” și ”A Shine of Rainbows”.

SEBASTIAN ROCHE

Sebastian Roche, cunoscut pentru rolurile din ”Supernatural” și ”The Vampire Diaries”, se va prezenta la Comic Con de la București în 20 și 21 aprilie, după ce anul trecut a fost la ediția de la Iași.

Roche, cu 37 ani de carieră, a făcut parte din distribuția producției ”The Young Pope” a lui Paolo Sorrentino, unde l-a jucat pe cardinalul Michel Marivaux, a apărut în ”The Man in the High Castle”, ”Fringe” și ”Odyssey 5”. 

Sebastian Roche

A mai jucat în ”Beowolf”, alături de Angelina Jolie, Anthony Hopkins şi John Malkovich, în ”Sex and the City”, ”Cabinet of Curiosities”, iar cel mai recent, în ”Queen of Tears”, disponibil din martie pe Netflix.

ADRIAN RAWLINS

Adrian Rawlins, cunoscut ca tatăl personajului Harry Potter și pentru rolul Nikolai Fomin, inginerul șef al centralei nucleare din ”Chernobyl”, este și el prezent la București.

Adrian Rawlins

Rawlins a reușit să se remarce și într-un alt univers fantastic cu milioane de fani – ”Star Wars”. Actorul l-a interpretat pe medicul Rhasiv în seria dezvoltată de Disney+, ”Andor”, un prequel al ”Rogue One”. Serialului, aflat la al doilea sezon, a obținut trei nominalizări la premiile Emmy.

ALEXANDER VLAHOS

Alexander Vlahos, care s-a remarcat în ”Outlander” și ”Merlin”, se alătură lineup-ului în 20 aprilie, când va oferi autografe, va face fotografii cu fanii și va sta de vorba cu ei în cadrul panel-urilor.

Vlahos apare de asemenea într-un nou serial Netflix, ”Irish Welsh”, lansat anul acesta.

Alexander Vlahos

MYANNA BURING

MyAnna Buring, care interpretează rolul vrăjitoarei Tissaia de Vries în serialul ”The Witcher”, va face fotografii individuale cu fanii, va oferi autografe personalizate și va interactiona cu publicul în sesiuni de întrebări și răspunsuri tot în 20 aprilie.

Actrița de origine suedeză a mai jucat în ”Downton Abbey”, ”The Twilight Saga” și ”Dr. Who”, și a avut roluri în distribuția principală a serialelor ”The Responder”, ”Ripper Street” și ”In The Dark”.

MyAnna Buring

Articole similare