LifestyleMOOGU deschide porțile showroom-ului de bijuterii custom-made

MOOGU deschide porțile showroom-ului de bijuterii custom-made

MOOGU, brandul românesc de bijuterie fondat de designerul Andreea Mogoșanu, poate fi admirat într-un nou showroom recent deschis în București.

Pentru că alegerea oricărei bijuterii presupune o analiză cât mai directă, în Str. Ion Brezoianu nr. 4 poți studia îndeaproape cele mai noi colecții, precum și piese ale seriilor deja consacrate. Îți garantăm că bijuteriile MOOGU te vor inspira din plin și, în acest plin sezon de sărbători, cu siguranță vei descoperi opțiuni de cadouri. 

ANDREEA MOGOȘANU

Povestea MOOGU s-a născut în 2013 din pasiunea designerului Andreea Mogoșanu de a da un sens emoțiilor prin experiențe vizuale. După studii de specialitate la scolile Alchimia în Florența, Assamblage în București precum și lucrul ca director de creație în publicitate, Andreea s-a concentrat pe metalele prețioase și designul contemporan unic de bijuterii. MOOGU s-a dezvoltat de la sine și, prin colecții tematice, ediții limitate sau linii speciale dedicate, a reușit să cucerească teritorii noi precum Japonia, China, Marea Britanie, Austria, Olanda sau Emiratele Arabe Unite. 

BIJUTERII CUSTOM-MADE MOOGU

Extrem de receptivă la cerințele și preferințele clienților, la nevoia de a defini piese dedicate, cu notă personală, Andreea Mogoșanu a dus bijuteriile create la un alt nivel. S-a lăsat purtată de imaginația sa împletită cu exigențele clienților prin personalizarea delicatelor și prețioaselor opere de artă. Inelele spectaculoase, brățările, colierele sau cerceii custom-made sunt realizate din aur și argint și se evidențiază prin monturi speciale sau pietre prețioase și semi-prețioase. În atelierul MOOGU se nasc bijuterii unice, atent create, cu amprentă ce păstrează detaliile în textura finală a produselor. 

COLECȚIA “TALES FROM THE FOREST”

Cu ocazia deschiderii showroom-ului, s-a lansat colecția “Tales from the Forest”, o reinterpretare artistică a insectelor (albine și cărăbuși) în coliere și inele de aur. Este cel de-al doilea capitol al seriei “Tales of MOOGU” care a debutat anul trecut cu linia de bijuterii inspirate din simbolurile celeste, “Tale of a Thousand Stars”.

LINIA HIGH JEWELLERY

Piesa de rezistență a atelierului MOOGU este linia High Jewellery, cea mai delicată și prețioasă serie.  Veți descoperi piese clasice, versatile, lucrate manual printr-o tehnică elaborată și un design spectaculos. Colecția a fost dezvăluită în premieră în showroom. 

ALEGEREA NOASTRĂ 

Una dintre colecțiile care captează atenția este cu siguranță “Animal Soul”. Inele, coliere sau brățări cu cerbi, antilope, iepuri, căprioare, ciori. Piese curajoase care se detașează prin îndrăzneală și punctează personalitatea purtătorului nonconformist. În aceeași zonă ieșită din confortul bijuteriilor clasice se încadrează și colecția masculină, prin piese lucrate din carbon sau titan. 

Photo CreditMOOGU

Articole similare