Lifestyle5 doze de adrenalină 

5 doze de adrenalină 

Sunt zile și zile. Zile în care simți nevoia de liniște și un dolce far niente absolut, dar și zile în care trebuie să îți pui în mișcare mușchii inimii și ai întregului corp.

Cu toții avem nevoie de o binemeritată doză de adrenalină! Avem câteva idei excelente pentru momentele de low sugar când nu trebuie să intrați în prima cofetărie pentru a vă lua porția de energie. O listă pentru gusturi variate, dar și diverse frici. Iată provocările noastre:

TIR

Poligonul de trageri este acel loc unde veți experimenta una dintre cele mai wow senzații! E un mix bine dozat de responsabilitate, detensionare totală, testat limite și multă adrenalină. Căștile de protecție auditivă sunt înmânate de la bun început. E un sport zgomotos :). Puteți alege pachete basic (testat o singură armă) până la unele complexe (cu 4 tipuri de arme și un număr mai mare de gloanțe) sau chiar abonamente dacă simțiți că e musai să devină un ritual!

Alegerea noastră:

ESCALADĂ ÎN INTERIOR

Cățărarea e un sport spectaculos, dar și extrem de solicitant. Acționează toți mușchii, dar testează și curajul. E din ce în ce mai simplu să încerci o sesiune de antrenament cu un instructor. Prima urcare pe cel mai simplist panou poate părea ușoară de jos, dar pe măsură ce înaintezi și apar din ce în ce mai puține posibilități de prindere sau sprijin, atunci începe provocarea! Excelent sentiment să te apropii de tavan, daaar … plonjatul în gol, ancorat și susținut de instructor, nu se compară cu nimic! Must try!

Alegerea noastră:

LASER TAG

Fani ai jocurilor video sau ai filmelor cu super eroi, sentimentul din timpul jocului de Laser Tag este atââât de real! Pasionați sau nu de lumea interstelară, andrenalina va pompa și veți fi complet absorbiți de joc! Odată setați pe poziții, deveniți personaje în sine în echipamentul de luptă, vă teleportați într-o altă dimensiune, vă testați limitele în echipă! Cu siguranță este un loc perfect pentru cei ce își doresc să iasă din zona de confort!

Alegerea noastră:

PAINTBALL

Energie cât cuprinde pentru jucători, explozie de culoare și strategie de echipă! Paintball-ul se simte pe piele (într-un mod complet inofensiv), un detaliu ce devine stimul în desfășurarea jocului. Recomandat pentru teambuilding-uri și echipe deja sudate, paintball-ul presupune concentrare și efort fizic susținut. Bonusul: o explozie de culori pe echipamentul de joc. 

Alegerea noastră:

TIROLIANĂ

Sentimentul de libertate este atât de puternic și merită savurat pe deplin! Tot ce trebuie să faceți este să găsiți cea mai spectaculoasă tiroliană din zonă și să profitați la maximum! Există, bineînțeles, mai multe trepte de dificultate. Testați fiecare nivel pentru a crește intensitatea! Distracția capătă forme noi la fiecare upgrade în parte!

Alegerea noastră:

Articole similare