Going out“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” în premieră la MINA

“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” în premieră la MINA

“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” este cea mai recentă producție MINA, spectacol educațional prezentat în perioada 16 mai – 16 noiembrie 2024.

“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” are premiera la muzeul de artă imersivă MINA pe 16 mai. Cea mai recentă producție se anunță a fi o captivantă experiență educativă în universul străvechi, cu personaje proiectate pe o suprafață de 400 metri pătrați și proiecții 360. Descoperă fascinantul univers al dinozaurilor, peste 30 de specii din perioada mezozoică, din Triasic, Jurasic și Cretacic, într-un habitat imaginat până la cele mai spectaculoase detalii!

CĂLĂTORIE ÎN 4 CAPITOLE

Cele 4 capitole ale show-ului imersiv sunt un prilej excelent de a descoperi istoria Pământului într-o manieră interactivă și distractivă. Călătoria debutează cu “Trezirea”, urmată de “Explozia Vieții”, “Adâncurile Apelor” și “Regatul Preistoric”. Dinozauri și reptile marine, T-rex, Triceratops, Stegozauri sau dinozaurii aviari se numără printre protagoniștii spectacolului. Momente emoționante din viața unei familii de dinozauri și zboruri spectaculoase surprinse în proiecțiile 360 sunt doar câteva dintre elementele show-ului care stimulează imaginația copiilor. 

ADÂNCURILE OCEANULUI PREISTORIC

Călătoria imersivă în lumea dinozaurilor e accentuată de sunetele ancestrale și spectaculoasele imagini ale universului demult apus. În mod firesc, creatorii show-ului urmăresc momentele cheie ale transformării formelor de viață: vei descoperi migrația viețuitoarelor și noile forme de viață care cuceresc Pământul prin intermediul unor creaturi uimitoare și a unor peisaje memorabile. Te vei scufunda în adâncurile oceanului preistoric pentru a descoperi creaturile marine străvechi, un univers colorat și plin de viață

NEW MEDIA SPACE

“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” este prima producție lansată într-un nou spațiu marca MINA: New Media Space poartă semnătura unei echipe formată din studiouri și specialiști independenți. Anca Manolache semnează scenariul producției ce a prins formă cu ajutorul artiștilor Michael Mircea, Noetic Studio și a creatorilor graficii 3D, Valentin Mladin și XD. Informațiile narrate sunt disponibile în limbile română și engleză. 

TRICOURI CU REALITATE AUGMENTATĂ

Aventura continuă și la finalul spectacolului! Bucuria de a interacționa cu dinozaurii va fi dublată de colecția specială de tricouri cu realitate augmentată. Articolele vestimentare disponibile în 4 variante (Triceratops, Brachiosaurus, Quetzalcoatlus și Tyrannosaurus Rex) pot fi scanate cu ajutorul aplicației Instagram pentru a da viață dinozaurilor într-un nou joc menit să stimuleze creativitatea copiilor. 

DETALII SPECTACOL

“Dinozaurii – o călătorie imersivă în Lumea Preistorică” are o durată de 23 de minute și va fi proiectat la MINA în perioada 16 mai – 16 noiembrie. Biletele în valoare de 30 RON (pentru o persoană) pot fi achiziționate online. În cazul grupurilor, prețul unui bilet de persoană este de 25 RON. 

Photo Creditfoto PR MINA

Articole similare