FeaturesCele mai proaste filme din 2023

Cele mai proaste filme din 2023

Cinci dintre cele mai proaste filme lansate în 2023 acoperă diverse genuri – comedii romantice, comedii romantice de acțiune, thrillere de acțiune.

Iar faptul că în distribuții se află unii ca Salma Hayek, Owen Wilson, Chris Evans, Reese Witherspoon și Gal Gadot nu a salvat produsele.

PAINT

Owen Wilson interpretează rolul unui pictor inspirat de Bob Ross, instructor de pictură care a realizat emisiunea de succes ”The Joy of Painting”, la PBS, în perioada 1983 – 1994.
În filmul regizat de Brit McAdams, Owen Wilson este Carl Nargle, pictorul nr. 1 al televiziunii publice din Vermont, convins că le are pe toate: un permanent, o dubă personalizată și fani care îi urmăresc fiecare acțiune – până când un artist mai tânăr și mai bun îi fură tot ceea ce iubește.

Cele mai proaste filme din 2023 - PAINT

MAGIC MIKE’s LAST DANCE

“Magic Mike’s Last Dance/ Ultimul dans al lui Magic Mike”, ultimul din trilogia lui Steven Soderbergh, este considerat cel mai lipsit de vlagă episod. Protagonistul Channing Tatum joacă rolul unui bărbat foarte moale care se folosește de mișcările de stripper pentru a o cuceri pe soția unui mogul – jucată de Salma Hayek -, apoi adună o echipă masculină pentru a salva un vechi teatru londonez.
Este un fel de ”Chippendales făcut de Disney”, după cum spune Owen Gleiberman de la Variety.

Cele mai proaste filme din 2023 -MAGIC MIKE’s LAST DANCE

HEART OF STONE

Gal Gadot este în centrul unui thriller realizat pentru streaming, la fel de ”reușit” ca ”Sweet Girl”, cu Jason Momoa, și ”Triple Frontier”, cu Ben Affleck, Oscar Isaac și Pedro Pascal.
Ea joacă rolul unui contra-agent MI6 care vrea să salveze lumea într-o diversiune la fel de complicată pe cât se străduiește să fie. Filmul e regizat de Tom Harper și îl are în distribuție pe Jamie Dornan.

Cele mai proaste filme din 2023 - HEART OF STONE

YOUR PLACE OR MINE

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher sunt cei mai buni prieteni și sfârșesc într-o relație romantică… ”Your Place or Mine” se vrea un fel de ”When Harry Met Sally”, însă nu are nici ingrediente de comedie, nici de romantism.
Filmul bifează aproape toate punctele din necesarul de corectitudine politică, este rigid, un amestec de filme proaste.

Cele mai proaste filme din 2023 - YOUR PLACE OR MINE

GHOSTED

Ana de Armas și Chris Evans sunt protagoniștii lungmetrajului semnat de Dexter Fletcher, cunoscut pentru ”Rocketman” și ca prim regizor al ”Bohemian Rhapsody”.
Ana de Armas joacă rolul unei ucigașe CIA, iar Chris Evans e fermierul băiat bun care o urmărește într-o aventură internațională pentru a salva lumea.
Distribuției se alături inclusiv Adrien Brody și Sebastian Stan.

Cele mai proaste filme din 2023 - GHOSTED

Articole similare