Entertainment5 filme și seriale de văzut pe Netflix în iulie

5 filme și seriale de văzut pe Netflix în iulie

Platforma de streaming propune pentru următoarea lună premiera unor filme și sezoane ale unor seriale de succes.

Noi aventuri ale polițistului Axel Foley, care revine în ”Beverly Hills Cop”, noi sezoane din ”Vikings: Valhalla” și ”Elite”, serialul animat ”The Imaginary” și lungmetrajul ”Babylon”, cu Brad Pitt și Margot Robbie, sunt recomandările Like5 pentru luna iulie pe Netflix.

BEVERLY HILLS COP: AXEL F.

Acțiunea filmului are loc la nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills.Detectivul Axel Foley (jucat de Eddie Murphy) s-a întors la datorie. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

Din distribuția filmului regizat de Mark Molloy, disponibil pe platformă din 3 iulie, fac parte Kevin Bacon, Paul Reiser, Bronson Pinchot și James Preston Rogers.

Beverly Hills Cop Axel F eddie murphy

VIKINGS: VALHALLA, SEZONUL 3

Plasat la începutul secolului al XI-lea, ”Vikings: Valhalla” este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis, și prințul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăsește pe eroi la șapte ani după încheierea acțiunii din sezonul al doilea. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.
”Vikings: Valhalla” este bazat pe serialul ”Vikings”, creat de Michael Hirst. Noul sezon poate fi vizionat din 11 iulie.

ELITE, SEZONUL 8

În prag de absolvire, Omar și Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile și rivalitățile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.
”Elite” este cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas.
Sezonul al optulea, disponibil din 26 iulie, este creat de Carlos Montero și Jaime Vaca și va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot și Nuno Gallego. Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.

THE IMAGINARY

Rudger este un băiat pe care nimeni nu-l poate vedea, imaginat de Amanda pentru a împărtăși aventurile ei palpitante. Când el ajunge singur în Orașul Imaginariilor, unde trăiesc Imaginariile uitate, el se confruntă cu o amenințare misterioasă. Trebuie să facă echipă cu ceilalți prieteni imaginari pierduți pentru a se putea întoarce la ea.

Serialul animat va fi lansat de Netflix în 5 iulie.

The Imaginary

BABYLON

”Babylon” (2022), regizat de Damien Chazelle, cu Brad Pitt și Margot Robbie în rolurile principale, este titlu licențiat de Netflix și poate fi vizionat pe platformă începând cu 6 iulie.

Filmul, nominalizat la trei categorii ale premiilor Oscar, este o poveste despre ambiție exagerată și excese scandaloase care urmărește ascensiunea și decăderea mai multor personaje într-o epocă de decadență la începutul Hollywood-ului.

Articole similare