ExclusivSergiu Costache și 5 lucruri care îl scot din minți

Sergiu Costache și 5 lucruri care îl scot din minți

5 lucruri elementare care îl scot din minți pe Sergiu Costache în relația cu cei din jur.

De la rolurile episodice de șmecheraș din scurt și lungmetraje la cele consistente de “băiat rău” din seriale precum “Umbre” și “Clanul”, actorul Sergiu Costache revine pe marile ecrane în comedia “Băieții buni ajung în Rai”, semnat de Radu Potcoavă, cu un personaj săritor, sufletist și glumeț care are mereu o vorbă de împăcare, consolare sau încurajare. Familist convins, personajul lui Petru pune mult suflet în tot ceea ce face, iar dacă ar putea alege o superputere, aceea ar fi ca toată lumea să ajungă în Rai. Like5.ro l-a provocat pe Sergiu Costache să numească 5 lucruri care îl scot din minți, gesturi sau reacții pe care nu le suportă, fie că sunt ale celor apropiați sau ale societății.

“ȘMECHERIA” IEFTINĂ

Nu-mi plac oamenii care nu-și păstrează rândul la coadă, atunci când se deschide altă casă în supermarket-uri! Nu vi s-a întâmplat să stați liniștiți la coadă, și, deodată, cei din spatele vostru să țâșnească către casa care se deschide, neținând cont de faptul că voi erați la rând? Mi se pare o “șmecherie” ieftină, care n-are nimic în comun cu bunul simț! 

ÎMPRUMUTURI INDISCIPLINATE

Mi-aș dori ca lucrurile personale să-mi fie puse la loc, după ce sunt folosite. Uneori, în cuplu, anumite lucruri pot fi împrumutate. Ok. Înțeleg! Dar de ce trebuie să le caut de fiecare dată când și eu am nevoie de ele? De ce nu pot fi puse exact în locul din care au fost luate? Chiar este atât de greu? Cer prea mult?! :))

CLAXONATUL 

De ce trebuie să se claxoneze imediat după ce se face verde la semafor? Mai ales de către șoferii care se află mult mai în spate. Înțeleg că traficul din București este infernal, petrecem exagerat de mult timp în trafic, dar la ce ajută să facem acest lucru? Nu cred că mai e nevoie de răspuns… 

LINGUȘITORII ȘI LINGUȘIȚII

Detest lingușitorii! Și pe cei cărora le place să fie lingușiți! Mi s-a întâmplat să fiu părtaș la asemenea scene și starea de disconfort pe care mi-au dat-o este greu de redat în cuvinte. Nu înțeleg cum unii pot fi așa. Deși se spune că ei au mai mult de câștigat, nu voi fi niciodată o asemenea persoană. Și mă mândresc mult cu asta! 

AȘTEPTAREA

Nu-mi place să aștept. Sunt o persoană punctuală și bine organizată, care nu lasă niciodată o altă persoană să aștepte. Doar dacă nu cumva apar situații neprevăzute, duse la extrem, care nu țin de mine, și din cauza cărora pot întârzia. Dar aceste momente pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. Într-un an. 🙂 
Este fundamental pentru noi ca actori să fim disciplinați și punctuali, căci printre altele, aceste două caracteristici sunt bazele unei bune desfășurări ale activității noastre.

Photo Creditfoto PR

Articole similare