EntertainmentNoul sezon “The Bear” și revenirea universului “Descendants”, în iulie pe Disney+

Noul sezon “The Bear” și revenirea universului “Descendants”, în iulie pe Disney+

Disney+ ți-a pregătit un program intens în luna iulie: mult așteptatul sezon “The Bear”, un nou film original din universul “Descendants” și continuări de seriale apreciate.

Vei număra fiecare zi până la lansarea din 17 iulie a celui de-al 3-lea sezon “The Bear”, în exclusivitate pe Disney+! Pentru ca așteptarea să fie mai ușor de digerat, ți-am pregătit o selecție din programul platformei care merită toată atenția, de la continuările unor apreciate seriale de acțiune, comedii, apariția Ritei Ora în noul film original din universul “Descendants” sau finalurile unor seriale care îți permit o experiență completă. Mai mult, pe 17 iulie, fii cu ochii pe finalul sezonului “Star Wars: The Acolyte”! 

THE BEAR – SEZONUL 3

Fiecare secundă contra cronometru a noului sezon “The Bear” va fi savurată la maximum începând din 17 iulie când revii în bucătăria ambițioasei echipe condusă de Chef Carmy. Deschiderea restaurantului de fine dining nu face altceva decât să împingă și mai mult limitele lui Carmy, iar o nouă zi să fie o adevărată provocare pentru fiecare membru al echipei sale. Excelența experienței culinare impune o lungă listă de detalii imposibil de negociat. Noul sezon “The Bear” promite un carusel de emoție, fragilitate, adrenalină, dramă, toate asezonate cu umor. Una dintre cele mai inimoase echipe de producție care a dovedit o impresionantă capacitate de adaptare la regulile impuse de succesul nesperat al serialului: Jeremy Allen White și pregătirea sa intensivă în bucătăriile unor restaurante celebre, Ayo Edebiri care semnează în acest sezon și regia unuia dintre episoade sau carismaticul Matty Mathenson, în dubla sa calitate de actor și producător executiv, singurul cu experiență solidă de chef. Dozați-vă responsabil cele 10 episoade ale noului sezon “The Bear” din 17 iulie, în exclusivitate pe Disney+!

CLIPPED

În cazul în care ai ratat premiera miniseriei “Clipped” ce aduce în scenă scandalul din jurul lui Donald Sterling, proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers, avem o veste bună pentru tine! Finalul sezonului, cel de-al 6-lea episod, va fi disponibil pe Disney+ din 2 iulie, prilej perfect pentru binging ca la carte! “Clipped” radiografiază pas cu pas scandalul de amploare din jurul remarcilor rasiste ale lui Sterling care au făcut înconjurul lumii și au zdruncinat lumea sportului american odată cu interzicerea pe viață a lui din NBA, o reglare de conturi extinsă în iureșul online-ului din care nimic nu te mai poate salva! “Clipped” e doza perfectă de adrenalină de care ai nevoie la începutul lunii cu o distribuție pe măsură: Ed O’Neill, Laurence Fishburne, Cleopatra Coleman, Jacki Weaver. 

NOT DEAD YET – SEZONUL 2 

Not Dead Yet” este spumosul serial de comedie care îți va energiza vara! Nell Serrano (interpretată de Gina Rodriguez) se declară oficial “un dezastru”: e falită, necăsătorită și se simte bătrână, drept urmare încearcă să îți restarteze viața și cariera lăsate în urmă acum 10 ani. Scrie necrologuri la ziarul local și nu are timp să se plictisească nici la locul de muncă, dar nici în viața personală pentru că de fiecare dată apare ceva care să îi dea universul peste cap. Întorsătura hilară a serialului este că Nell are capacitatea de a vedea persoanele moarte despre care scrie, iar ele nu se sfiesc în a da sfaturi de viață! Din 3 iulie, cele 10 episoade ale sezonului 2 sunt disponibile integral pe Disney+! O savuroasă porție de umor negru, adaptare a cărții “Confessions of a 40-something F**k Up” semnată de Alexandra Potter. 

DESCENDANTS: THE RISE OF RED

Franciza hitului “Descendants” revine cu cel de-al 4-lea film din universul Gen Z teleportat în lumea basmului muzical. Din 12 iulie, în exclusivitate pe Disney+, “Descendants: The Rise of Red” urmărește povestea lui Red (interpretată de Kylie Cantrall), fiica rebelă a Reginei Inimilor (nimeni alta decât Rita Ora) și Chloe (Malia Baker), fiica perfecționistă a Cenușăresei (Brandy). Lucrurile se complică serios atunci când malefica Regină a Inimilor stârnește o lovitură de stat împotriva Auradonului, iar Red și Chloe își unesc fortele pentru a o opri. Suficient de mult buzz în jurul lansării din iulie: de la videoclipul “Red” al lui Kylie Cantrall (scena de început a filmului) proaspăt lansat în online până la tutoriale de dans susținute de actrița și coregrafa Kelly Sweeney cunoscută pentru coregrafiile sale antrenante.  

WILL TRENT – SEZONUL 2

Bazat pe seria de bestselleruri cu același nume scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, “Will Trent” îl are în centru pe agentul special (interpretat de Ramón Rodríguez) cu un traseu suficient de zbuciumat astfel încât să îl motiveze în a găsi o perspectivă unică în anchetele sale. Abandonat la naștere, maturizându-se în sistemul dur și copleșitor al centrelor de plasament din Atlanta, Will Trent se bucură de cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din cadrul Biroului de Investigații din Georgia. Pregătește-te pentru sezonul 2 care debutează pe 24 iulie în exclusivitate pe Disney+ cu primele 3 episoade din cele 10. Rolul i-a adus versatilului Ramón Rodríguez nu doar nominalizări la Critics Choice TV Award, Independent Spirit Award și Imagen Award, ci și un public dedicat, “Will Trent” devenind serialul numărul 1 de la ABC. 

Photo CreditDisney+

Articole similare