Give me 5Cele mai anticipate 5 premiere ale anului 2024 (partea I)

Cele mai anticipate 5 premiere ale anului 2024 (partea I)

După un an încercat din pricina grevelor din industria cinematografică, resimțit profund la nivel mondial, 2024 promite lansări mult așteptate și o revenire la normalitatea premierelor cu fast și turnee de promovare în marile capitale ale lumii.

Cu siguranță ai notificările pornite în ceea ce le privește, drept urmare lăsăm mai jos un calendar al premierelor care stârnesc deja nerăbdare în rândul cinefililor:

DUNE: PARTEA II 

Denis Villeneuve promite spectacol! Dacă prima parte a stabilit fundația acestui univers, cea de-a doua se anunță o splendoare cinematografică. Lansarea trailerului a generat o adevărată frenezie în mediul online, mai ales după ce primul capitol a fost un succes de box-office la nivel mondial, o premieră pentru Villeneuve și o reușită majoră pentru Warner Bros. Partea II etalează o distribuție pe măsură: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Javier Bardem.

Li se alătură Christopher Walken, Austin Butler, Florence Pugh și Léa Seydoux. Paul Atreides se află într-o călătorie mitică pentru a-și răzbuna familia, nevoit să aleagă între dragostea vieții sale și soarta Universului, prevăzând un viitor sumbru pe care se străduiește să îl prevină. Data oficială de lansare: 1 martie 2024. 

GHOSTBUSTERS: IMPERIUL ÎNGHEȚAT 

Vara caniculară new-yorkeză este amenințată de un val de îngheț. Fiorul Morții se instalează bine-mersi, iar frica amenință siguranța lumii. Totul a pornit de la descoperirea unui artefact străvechi ce a dezlănțuit Iadul înghețat. Dar generațiile vânătorilor de fantome își unesc forțele pentru a salva omenirea de o nouă eră glaciară. Familia Spengler se întoarce acolo unde a început totul: emblematica cazarmă de pompieri din New York pentru a obține sprijinul celebrilor vânători, dezvoltatorii unui laborator de cercetare ultrasecret, menit să stârpească orice urmă de fantomă ajunsă la un nivel superior. Din 29 martie 2024, pregătiți-vă pentru o nouă aventură memorabilă, cu iz nostalgic, muzică disco și glume în spiritul vânâtorilor de fantome. 

INSIDE OUT 2 

Au trecut deja 8 ani de la lansarea “Inside Out” iar anunțul continuării a venit destul de târziu. Mult a fost, puțin a mai rămas: în iunie 2024, emoțiile cuceresc inimile spectatorilor! Joy pășește spre pubertate cu un bagaj emoțional reînnoit. Anxietatea își face loc și un nou carusel se stârnește. “Inside Out” s-a bucurat de o primire excelentă prin descrierea tandră și umană a sentimentelor copiilor. Emoția și râsetele au devenit combo-ul perfect al echipei Disney și Pixar. Entuziasmul este imens pentru cea de-a parte a poveștii lui Joy, teaserul având un număr record de vizualizări pentru un video de animație imediat după lansare. Din 14 iunie 2024 pe marile ecrane!

DEADPOOL 3 

Cu siguranță va fi cea mai mare lansare Marvel de anul viitor! Pregătiți-vă sufletește pentru întâlnirea cu Deadpool căruia i se alătură Wolverine! Clasicii rivali într-o dinamică și lumină nouă. Ryan Reynolds și Hugh Jackman au făcut suficient de mult teasing în online, drept urmare știm că nu ai ratat informațiile prețioase livrate până acum. În scurte video-uri postate pe YouTube, cei doi actori se distrează copios pe tema lansării, își provoacă fanii și se tachinează reciproc! Fan Marvel sau nu, suntem absolut convinși că nu vei rata premiera din 2024 care se anunță spumoasă și haioasă.

MADAME WEB 

Pe 16 februarie 2024, în preajma Zilei Îndrăgostiților, pregătiți-vă pentru “Madame Web”, una dintre cele mai enigmatice eroine Marvel. Un thriller ca la carte, cu Dakota Johnson în rolul principal interpretând-o pe Cassandra Web. Paramedicul din Manhattan are puterea clarviziunii. Este pusă în fața unor adevăruri din trecut, se intersectează cu destinul a trei tinere femei. Nimic întâmplător în tot iureșul de pericole ivite din senin. Prezentul este mortal, iar Madame Web trebuie să îi supraviețuiască.

Citește și “Cele mai anticipate 5 premiere ale anului 2024 (partea a II-a)”

Articole similare