Entertainment5 filme și seriale pe care să le vezi pe HBO Max...

5 filme și seriale pe care să le vezi pe HBO Max în martie

”Wonka”, ”Northern Comfort”, ”The Regime”, ”The Girls on the Bus” și ”A Revolution on Canvas” sunt tilurile recomandate pentru luna martie.

HBO Max aduce, în prima lună de primăvară, noi filme de ficțiune, documentare și seriale. Dintre cele 30 de producții ce ajung pe platformă, Like5 a ales cinci pe care să nu le ocolești.

WONKA

Wonka”, film care a avut la finalul anului trecut premiera în cinematografe, va fi disponibil în exclusivitate pe HBO Max din 8 martie. Bazat pe personajul din centrul cărții ”Charlie and the Chocolate Factory” a lui Roald Dahl, lungmetrajul spune povestea modului în care cel mai mare inventator, magician și ciocolatier din lume a devenit îndrăgitul Willy Wonka pe care-l știm azi.

5 filme și seriale pe care să le vezi pe HBO Max în martie

NORTHERN COMFORT

Confort nordic/ Northern Comfort” (2023) este o comedie neagră regizată de Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, cu Lydia Leonard, Thimothy Spall și Ella Rumpf în distribuție.
Un veteran al forțelor speciale, un dezvoltator imobiliar stresat, un influencer cu jumătate de milion de urmăritori și un instructor incompetent sunt aduși împreună la un curs de nivel înalt de gestionare a fricii de zbor. Provocarea finală a cursului este un zbor experiment de la Londra în Islanda, care se dovedește a fi o încercare îngrozitoare.

THE REGIME

Kate Winslet devine cancelara Elena Vernham în „Regimul/ The Regime”. Această miniserie politică cu șase episoade, plină de umor negru, spune povestea unui an petrecut în palatul unui regim autoritar modern, în timp ce acesta începe să se destrame. Conducând o națiune fictivă din ”Europa de Mijloc”, Elena Vernham nu a mai părăsit palatul de ceva vreme și a devenit paranoică și instabilă. În timp ce deplânge moartea tatălui ei și se confruntă cu un parteneriat politic cu SUA, găsește un confident neobișnuit în Herbert Zubak (jucat de Matthias Schoenaerts), un soldat instabil, implicat recent într-un protest violent. ”Regimul” va fi pe HBO Max din 4 martie.

5 filme și seriale pe care să le vezi pe HBO Max în martie

THE GIRLS ON THE BUS

Un alt serial care abordează politica este ”Fetele din autocar/ The Girls on the Bus”. Acesta va putea fi urmărit pe platformă începând cu 14 martie.
Inspirat de un capitol din bestsellerul ”Chasing Hillary”, scris de Amy Chozick, fost corespondent New York Times, serialul este o dramă cu elemente comice despre patru jurnaliste care urmăresc o serie de candidați prezidențiali plini de defecte, în timp ce găsesc prietenie, iubire și scandal.

A REVOLUTION ON CANVAS

Documentarul ”A Revolution on Canvas/ O revoluție pe pânză” va fi disponibil pe HBO Max din 6 martie. Filmul analizează misterul dispariției a mai mult de 100 de tablouri ale artistului iranian modern Nickzad Nodjoumi.

Articole similare